Before Image After Image
Binnen het stadsvernieuwingscontract ‘Rondom Simonis’ bundelen buurtbewoners hun dromen en krachten. Het resultaat is een nieuwe publieke ruimte, die ze PARCK XL28 noemen. Droom jij mee? 
Schuif op de foto’s van links naar rechts om een voor- en nabeeld te zien.
Before Image After Image
Een groene verbinding van Simonis en Belgica. Een heropwaardering van het niemandsland tussen Koekelberg, Jette en Sint-Jans-Molenbeek. Rustig wandelen van het Elisabethpark naar Parckfarm en Tour&Taxis, flaneren van de Belgian Chocolate Village naar de Gare Maritime, stel je het eens voor! 
Before Image After Image
Een doorsnede laat zien hoe die nieuwe publieke ruimte er kan uitzien. Bomen, zitruimte, sport en spel… en waarom niet: een zwemvijver of waterpartij? Dream big!
Before Image After Image
Een VOOR en NA gezien van op de brug van de Jetsesteenweg naar Belgica.


Wat zou jij graag doen in PARCK XL28 ?


Wil jij een zwemvijver ?
1279 votes

Wil jij een speeltuin ?
1245 votes

Wil jij een moestuin ?
1157 votes

Wil jij sportterreinen ?
1110 votes

Wil jij een buurthuis?
1064 votes

Steun het idee op change.org

Sign the Petition

français ci-dessous WIJ WILLEN EEN NIEUW PARK Binnen het stadsvernieuwingscontract ‘Rondom Simonis’ bundelen buurtbewoners hun dromen en krachten. Het resultaat is een nieuwe publieke ruimte, die ze Parck XL28 noemen. Droom jij mee? Een groene verbinding van Simonis en Belgica. Een heropwaardering van het niemandsland tussen Koekelberg, Jette en Sint-Jans-Molenbeek.